Lunch blog
Lunch of the star nursery school of relief, security, the delicious dawn
・The dietary habits of the infants period are basics to make a body living in health through a life. In the star nursery school of the dawn, it is by "a meal" to be located in the basics to bring up the spirit of the child in the source of all activities; recognize it that is important, and will provide relief security, the delicious lunch.
・It is all handmade and provides Japanese food center menu tasting season oriented to balance without using local production for local consumption, a chemical seasoning about the ingredients and brings up the consciousness for the meal of children.
・I value that I touch the seasonal ingredients such as the sheath direction of the bean to use for lunch in an activity to children at seasonal time, changing screens of the corn, the changing screens of the onion.
Blog
☆Menu of this week☆
2019-02-15
今日のLHRでは、各学年それぞれの活動に取り組んでいました。
1年生は助産師の方から、2年生は「あんずの家」の方からの講演会を実施し、3年生は11月に実施する「キャリアプラン3報告会」の準備を進めていました。また、4年生(高1)は、教務部から大学入試制度や来年度のカリキュラムについてのガイダンスがありました。
It is introduced a recipe by a menu of this week
2/13 snacks soybean flour rusk
With soy isoflavone and calcium included in the soybean flour a bone soundly!
(materials) (for four people)
One piece of bread ... six pieces limit bread
Soybean flour ... 12 g
Sugar ..., 8 g
Butter ... 8 g
(how to make)
①I cut bread to a quarter
②I melt butter with a range
③I bake it until I mix sugar and melted butter with soybean flour, and bread becomes brown with a coating toaster oven a little.
February ☆Menu of this week☆
2019-02-09
2018年10月20日(土)
福山暁の星学院は、卒業生や保護者、同窓会、地域の皆様に支えられ、創立70周年を迎えました。
幼稚園、小学校、中学・高等学校のこれまでの歩みを動画にまとめました。
ぜひ、ご覧ください。
I ate well almost this week without zansai saying "it is delicious".
A chicken nugget with 2/4 vegetables was popular.
Please make a lot of vegetables when you handcraft it in a house as you can take it in. Easy.
(materials)
Chicken mince, 250 g
Silk tofu ... 100 g
Japanese mustard spinach ... one bundle
Carrot ..., 1/2 book
Dogtooth violet starch ... tablespoon a little over one
Liquor ..., tablespoon 1
Soy sauce ..., teaspoon 1.5
Salt ..., pinch
(how to make)
①I mince Japanese mustard spinach and a carrot finely
②You may put all it in the bowl and mix it
③I pull salad oil to a frying pan and carry ② which I rounded in an oval on board
※I do not light the fire yet
④If put it on the frying pan, close the cap over a low heat; and three minutes. Reverse it, and close the cap; and three minutes.
I make it, and the frozen ski pole is done, too. It is good for snacks and breakfast.
☆2/1 Setsubun society Setsubun menu☆
2019-02-04
☆Menu of this week ☆Until January
2019-02-01
昨日から、生徒達はホームステイに出掛けています。
ビクトリアの街中で、ホストファミリーと一緒にショッピングやランチをしている生徒達を見かけました。
明日、ビクトリアからバンクーバーに戻り、グランビルアイランドでの散策などを行います。
<今後の予定>
10/15(月)〔日本時間〕
●3:00 ミートポイントに集合
●5:00 シュワルツ港を出発(BCフェリー)
●6:35 ツワッセン港に到着
●7:40 グランビルアイランド散策
☆Menu of this week☆
2019-01-26
今日は、一日中、雨が降っていましたね。
雨の中、傘をさして撮影スポットを探していると、1年生の教室の窓から「先生、写真撮ってー!」という元気な声が聞こえてきました。恵の雨と生徒達の笑顔に元気をもらい、今日も素敵な1日となりました。